Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
 
VLADIMIROS TOTAJ
Πέτρινες Κατασκευές, Πλακάκια & Ελαιοχρωματισμοί Χαλκιδική
Η επιχείρησή μας “Vladimiros Totaj” η οποία εδρεύει στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στα Νέα Μουδανιά, δραστηριοποιείται από το 1992 στο χώρο της οικοδομής προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα από υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
Το συνεργείο μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνίτες που δραστηριοποιούνται χρόνια στο χώρο της οικοδομής και μπορούν να αντεπεξέλθουν σε μία σειρά από οικοδομικές εργασίες όπως πέτρινες κατασκευές, ελαιοχρωματισμούς, θερμοπροσόψεις, έργα πατητής τσιμετοκονίας και τοποθέτηση πλακιδίων στοχεύοντας πάντα στην δημιουργία καλαίσθητων και εντυπωσιακών αποτελεσμάτων.
 
 
 
 
 

ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ,

φαντασία και υπευθυνότητα, μπορούμε να κτίσουμε τα όνειρα σας και να υλοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Χάρη στο έμπειρο συνεργείο μας αλλά και τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, μπορούμε να αναλάβουμε ακόμα και ολοκληρωμένες κατασκευαστικές εργασίες, ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις και ανακατασκευές εξυπηρετώντας άμεσα την Χαλκιδική και όλη την Ελλάδα.
 
Έχοντας ως γνώμονα την υψηλή ποιότητα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, το άρτιο αποτέλεσμα, τις οικονομικές τιμές και τη συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, προσφέρουμε εγγυημένη εργασία σε οτιδήποτε αναλάβουμε. 
 
Η αποδεδειγμένη ικανότητά μας στη κατασκευή μεγάλων έργων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, μας εξασφαλίζει σταθερές μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους πελάτες μας, καθώς και υψηλό μερίδιο στη συνολική αγορά των κατασκευών.
 
Μέχρι και σήμερα, η επιχείρησή μας, έχει φέρει εις πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Χαλκιδική αλλά και σε περιοχές ανά την Ελλάδα. 
 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες για εσάς λύσεις.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Χαλκιδική και ολη την Ελλάδα!