Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Τοποθέτηση Πλακιδίων
 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ
Vladimiros Totaj | Πέτρινες Κατασκευές, Πλακάκια & Ελαιοχρωματισμοί Χαλκιδική
Τα πλακάκια είναι παγκοσμίως τα πιο διαδεδομένα υλικά για την επικάλυψη των δαπέδων και των ευαίσθητων τοίχων όπως είναι της κουζίνας και του μπάνιου. 
 
Διαθέτοντας ένα έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο, η επιχείρησή μας “Vladimiros Totaj” η οποία εδρεύει στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στα Νέα Μουδανιά, μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση πλακιδίων σε οικίες, εξοχικά και επαγγελματικούς χώρους στην Χαλκιδική και σε όλη την Ελλάδα.
 
Μπορούμε να αναλάβουμε από την πιο απλή τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου και τοίχου ως τις ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές τοποθετήσεις πλακιδίων έχοντας πάντα ως βασικό μας μέλημα τη συνέπεια και το άριστο αποτέλεσμα, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν στο μέλλον προβλήματα από κακοτεχνίες.
 
 
 
 
 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

 βεράντας
 δαπέδου
 σε επαγγελματικούς χώρους
 κουζίνας
 μπάνιου
 τζακούζι
 πισίνες

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ


 κεραμικά
 γρανίτες
 υαλωμένα
 ψηφίδες
 
Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση πλακιδίων σε νέα κτίρια, αλλά και την αντικατάσταση πλακιδίων σε παλαιά κτίρια.
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
Χάρη στην πολυετή πείρα μας στην τοποθέτηση όλων των ειδών πλακιδίων μπορούμε να σας παρέχουμε εγγύηση εργασιών με τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες για εσάς λύσεις.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Χαλκιδική και όλη την Ελλάδα!