Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Θερμοπροσόψεις
 
 
ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ
Vladimiros Totaj | Πέτρινες Κατασκευές, Πλακάκια & Ελαιοχρωματισμοί Χαλκιδική
Η μόνωση και πιο συγκεκριμένα η θερμοπρόσοψη έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα, με κυριότερα αυτά της προστασίας της οικοδομικής κατασκευής και της βέλτιστης ενεργειακής συμπεριφοράς της. Ως συνέπεια επέρχεται η εξοικονόμηση χρημάτων, αφού οι πηγές θέρμανσης και ψύξης χρησιμοποιούνται πολύ λιγότερο. 
 
Είναι το σύστημα θερμομόνωσης που εφαρμόζεται 30 και πλέον χρόνια στην Ευρώπη και την Αμερική. Είναι μια εναλλακτική εφαρμογή της συμβατικής μόνωσης (Μόνωση Διπλής Τοιχοποιίας και Μόνωση Σκυροδέματος) και η μόνη λύση θερμομόνωσης και ανακαίνισης για τα παλιά κτίρια, που παρέχει θεαματικό θερμομονωτικό αποτέλεσμα, εξοικονόμηση ωφέλιμου χώρου, αρχιτεκτονική ελευθερία, ανθεκτικότητα στο χρόνο.
 
 
 
 
 

Η ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ

ουσιαστικά αποτελεί επένδυση ζωής για τα κτίρια. Εκτός από την εξοικονόμηση ενέργειας, πρέπει να προσφέρει ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, που εξασφαλίζει το κτίριο για αρκετές δεκαετίες, ενώ διασφαλίζει και την αξία του. 
 
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, η επιχείρησή μας “Vladimiros Totaj” η οποία εδρεύει στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στα Νέα Μουδανιά, μπορεί να αναλάβει με συνέπεια και επαγγελματισμό την θερμοπρόσοψη της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου προσφέροντάς σας άψογα αποτελέσματα σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
Παρακολουθούμε διαρκώς τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, ώστε να μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη του κτιρίου σας για μόνωση και για όλες τις εργασίες μας χρησιμοποιούμε δοκιμασμένα και αποτελεσματικά υλικά. Η υψηλή ποιότητα και η ελαστικότητα των υλικών, μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε εγγυημένα αποτελέσματα σε κάθε θερμοπρόσοψη που αναλαμβάνουμε.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες για εσάς λύσεις.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Χαλκιδική και όλη την Ελλάδα!