Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Πέτρινες Κατασκευές
 
 
ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Vladimiros Totaj | Πέτρινες Κατασκευές, Πλακάκια & Ελαιοχρωματισμοί Χαλκιδική
Η πέτρα είναι φυσικό υλικό που με την κατάλληλη κατεργασία μπορεί να χαρίσει ζεστασιά και ομορφιά στον χώρο σας. Δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο οικοδομικό υλικό, γιατί είναι ένα φυσικό υλικό υψηλής αισθητικής, υψηλής αντοχής, με θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες και δεν επηρεάζεται από μικροοργανισμούς. 
 
Με άφθονο μεράκι, αγάπη και αφοσίωση, η επιχείρησή μας “Vladimiros Totaj” η οποία εδρεύει στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στα Νέα Μουδανιά και το έμπειρο συνεργείο μας δημιουργούν έργα διαχρονικά, μοναδικής αισθητικής και ποιότητας.
 
Διαθέτοντας μία μεγάλη ποικιλία από διάφορα είδη πέτρας, ο πελάτης μπορεί να διαλέξει την πέτρα που επιθυμεί για το χώρο του ώστε να έχει το αποτέλεσμα που έχει φανταστεί. Έπειτα εμείς με πίστη στην παράδοση, επεξεργαζόμαστε τις πέτρες και χτίζουμε με μοναδικό στόχο το καλύτερο αισθητικό ποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
Με αφετηρία την αγάπη μας για την τέχνη της πέτρας και με συμμάχους την φαντασία, την τεχνογνωσία και το έμπειρο συνεργείο μας παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας ολοκληρομένα έργα υψηλής ποιότητας. 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ:

 Οικίες, εξοχικά & καταστήματα
 Βρύσες - Πηγάδια
 Κολώνες & Καμάρες
 Επενδύσεις Τζακιών
 Ξυλόφουρνους - BBQ
 Πλακοστρώσεις με Πέτρα & Πλάκες
 Παρτέρια
 Σκαλοπάτια
 Επενδύσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους
 Κεραμοσκεπές από Πέτρα & Κεραμίδι
 
Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνογνωσία, μπορούμε να φροντίσουμε για τα ηλεκτρολογικά και υδραυλικά π.χ. τρύπες στις πέτρες και ότι άλλο χρειάζεται. Με γνώμονα την υψηλή αισθητική πραγματοποιούμε κατασκευές οι οποίες εναρμονίζονται με το φυσικό πέτρωμα και με το περιβάλλον που το υποδέχεται. 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
Η εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελούν το πρωταρχικό και βασικότερο μέλημά μας, καθώς πιστεύουμε ότι ο ικανοποιημένος πελάτης είναι το κλειδί για την επιτυχία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες για εσάς λύσεις.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Χαλκιδική και όλη την Ελλάδα!