Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Ελαιοχρωματισμοί
 
 
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
Vladimiros Totaj | Πέτρινες Κατασκευές, Πλακάκια & Ελαιοχρωματισμοί Χαλκιδική
Εάν θέλετε να δώσετε νέα πνοή στον χώρο σας και να τον μετατρέψετε σε μοντέρνο και όμορφο κρατώντας την αρμονία και την γαλήνη με κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 
Η επιχείρησή μας “Vladimiros Totaj” η οποία εδρεύει στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στα Νέα Μουδανιά, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο της οικοδομής μπορεί να αναλάβει με συνέπεια και επαγγελματισμό ελαιοχρωματισμούς κτιρίων προσφέροντας πάντα μοναδικά αισθητικά και ποιοτικά αποτελέσματα. 
 
 
 
 
 

ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το έμπειρο και υπεύθυνο συνεργείο μας, αναλαμβάνει παντός είδους ελαιοχρωματισμούς, από μικρά φρεσκαρίσματα και μερεμέτια, έως νέες κατασκευές, εξοχικά, μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, δημόσια κτίρια εξυπηρετώντας άμεσα την Χαλκιδική και όλη την Ελλάδα.
 
Μέσα από μία τεράστια γκάμα χρωμάτων με την βοήθειά μας και την συμβουλευτική μας άποψη, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα ή τους συνδυασμούς χρωμάτων που επιθυμείτε για τον χώρο σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φανταστείτε την ατμόσφαιρα που θέλετε να έχει ο χώρος σας, και να μας την περιγράψετε.
 
Οι ελαιοχρωματισμοί απαιτούν πολύ προσοχή στη λεπτομέρεια, η εμπειρία και τα άριστα υλικά είναι αυτά που κάνουν την διαφορά, για αυτό και η επιχείρησή μας επιλέγει σε όλα της τα έργα τα καλύτερα υλικά προκειμένου να εξασφαλίσει για εσάς το τέλειο αποτέλεσμα.
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις στον χώρο των ελαιοχρωματισμών, αφοσιωνόμαστε διαρκώς στην δουλειά μας και προσπαθούν συνεχώς για το καλύτερο. Είμαστε στην διάθεση σας να σας προτείνουμε λύσεις και ιδέες που θα δώσουν στο χώρο σας το στυλ που εσείς επιθυμείτε. 
 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες για εσάς λύσεις.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Χαλκιδική και όλη την Ελλάδα!